Informe Setmanal

dilluns, 28 de juny de 2010
Casa Parramon

Establiment del Raval dedicat a la construcció i reparació d'instruments de corda

Comerç Informe Setmanal El Raval
divendres, 16 d'octubre de 2009
Saló de la Filatèlia de Barcelona
En plena era de l’e-mail, la carta convencional i el segell han perdut la seva raó de ser. Però ara, més que mai, el valor d’una d’aquestes peces pot superar els 18.000 euros. El Saló de la Filatèlia de Barcelona 2009 va arrancar ahir amb 17 estands de col•leccionisme i una variada exposició filatèlica i de serveis postals.
Activitats ciutadanes Informe Setmanal El Gòtic
dilluns, 27 de desembre de 2004
Resum informatiu del mes de desembre de 2004

Aquest mes de desembre s’ha obert un nou servei al Raval Sud per atendre persones amb drogodependència.       Desemmascarar l’estafa dels anomentats trilers és una altra de les mesures que ha emprès el districte aquest desembre.       Per altra banda, aquest desembre s’ha anunciat que el Raval estrena un nou servei per millorar la qualitat de vida dels seus veïns.       En l’àmbit cultural el desembre ens ha portat la notícia que el Harlem Jazz Club a partir de l’estiu vinent deixarà de programar concerts de música en viu.

Activitats ciutadanes Informe Setmanal Districte
dilluns, 1 de novembre de 2004
Resum informatiu del mes de octubre de 2004

El mes d’octubre Ciutat Vella ha estat plena d’activitat artística i cultural.    I a la plaça de la Mercè s’hi ha fet el Pulgas Mix, un petit mercat de productes diversos, tots artesanals.     El Foment de les Arts Decoratives, el FAD, acull fins el proper dijous l’exposició “Els més joves dissenyen el futur”.     Per altra banda, a l’octubre s’han conegut els Ramblistes d’Honor d’enguany.

Activitats ciutadanes Informe Setmanal Districte

Pàgina 1 de 97

BARRIS Ciutat Informe Setmanal