Urbanisme

Reforma de la plaça de Sant Miquel

La plaça de Sant Miquel, al cor del basrri Gòtic, és una zona en la que a l’actualitat hi conviuen un aparcament destinat a càrrega i descàrrega, l’aparcament del Bicing, un aparcament per a motos, una zona de jocs infantil i també els cotxes oficials ja que just a la plaça s’hi troba l’edifici Novíssim de l’Ajuntament. El districte de Ciutat Vella està estudiant el nou disseny de la plaça que és un dels pocs espais públics del barri. Els treballs començaran a finals de 2018

Canvi paviment del carrer d'Escudellers

El districte de Ciutat Vella s’ha compromés amb els veïns del carrer d’Escudellers a acabar amb el mal estat de la via. Està estudiant quina actuació urbanística és la més adequada per aquest carrer per posar fi als bassals d’aigua que es formen a causa dels desnivells del terra i per les rajoles trencades del terra. L’arranjament de la via es materialitzarà l’any vinent

Reubicació semàfor pas de Sota Muralla

Millorar la mobilitat dels vianants. Això és el que pretenen els treballs que s’han iniciat al pas de Sota Muralla, a la plaça de Pau Vila al barri de la Barceloneta. Mentre durin els treballs hi haurà afectacions al trànsit en aquella zona

Crítiques veïnals pel mal estat del terra del carrer d'Escudellers

Rajoles trencades, terra amb desnivells, bassals diaris  i façanes amb cops ocasionats per camions, són alguns dels elements que conformen, segons els veïns de la zona, la fotografia del carrer dels Escudellers, al barri Gòtic. Aquest carrer és estret però a la vegada està ple d’establiments comercials i és molt visitat donada la proximitat a la Rambla i altres punts d’interès turístic. Els veïns de la zona fa temps que reclamen accions més duradores perquè l’estat del carrer millori. Asseguren que l’Ajuntament canvia les rajoles que es trenquen però no troben que amb aquesta acció el problema se solucioni

Reurbanització dels Jardins de les Voltes d'en Cirés

El districte de Ciutat Vella vol repensar el disseny dels jardins de les Voltes d’en Cirés per convertir-lo en un espai d’ús inclusiu i veïnal. Amb aquesta premisa ha decidit reurbanitzar la zona. Està previst que el projecte executiu de l’obra estigui enllestit a finals de 2018, però mentrestant el districte farà accions a la zona per millorar les dinàmiques actuals. Una d’aquestes accions es farà a la façana del Centre Cívic Drassanes per transformar-la en un element més permeable i integrada amb la plaça