Informe Setmanal

Resum informatiu del mes de octubre de 2004

El mes d’octubre Ciutat Vella ha estat plena d’activitat artística i cultural.    I a la plaça de la Mercè s’hi ha fet el Pulgas Mix, un petit mercat de productes diversos, tots artesanals.     El Foment de les Arts Decoratives, el FAD, acull fins el proper dijous l’exposició “Els més joves dissenyen el futur”.     Per altra banda, a l’octubre s’han conegut els Ramblistes d’Honor d’enguany.

Activitats ciutadanes Informe Setmanal Districte
Resum informatiu del mes de setembre de 2004

Aquest mes de setembre el Pla Integral del Casc Antic ha iniciat una nova campanya.
Per altra banda, aquesta darrera setmana de setembre s’ha posat la primera pedra dels pisos de protecció oficial que es faran a l’illa Robadors.
I mentre al Raval es comencen noves obres, al Casc Antic protesten per les seves. Concretament les queixes provenen dels veïns de Santa Caterina.
A nivell cultural, aquest mes s’ha fet la segona edició del Kosmópolis, la festa internacional de la literatura que organitza el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
I coincidint amb la festa grossa de la ciutat, el barri de la Barceloneta també va celebrar la seva festa Major.
I el col•lectiu de musulmans de Ciutat Vella també ha estat de celebració.

Activitats ciutadanes Informe Setmanal Districte
Queixes veïns plaça Vila de Madrid

La plaça Vila de Madrid és un espai relativament nou que data dels anys 50.     Fins a 1930 aquest indret havia estat ocupat per un convent de les carmelites descalces, que es va enderrocar.

Manifestacions/Reivindicacions Informe Setmanal El Gòtic
Conflicte veinal a Santa Caterina

Les obres del nou mercat de Santa Caterina, estan arribant a la recta final, la passada primavera es van començar els treballs per crear la infraestructura que ha de portar els serveis bàsics del mercat com l'aigua, la llum, el gas i l'electricitat.

Activitats ciutadanes Informe Setmanal Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera
Medalla del Consell de Ciutat Vella a Josep Martí

Nascut fa 73 anys al barri de Santa Caterina, Josep Martí i Rosell ha estat el primer a rebre la medalla del Consell de districte de Ciutat Vella, destinat a aquelles persones que amb el seu esforç han treballat per millorar Ciutat Vella

Homenatges Informe Setmanal Districte